Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишни приредби и пакетчиња за учениците од Гермијан,Бач,Живојно

dsc_6761dsc_6851dsc_6872

Градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски ги посети дечињата во основните  училишта во Гермијан, Бач и Живојно каде присуствуваше на новогодишните приредби на учениците и им подели новогодишни пакетчиња.

 

Back to top
Skip to content