Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новите штедливи ЛЕД светилки веќе се поставуваат низ општина Новаци.

Општина Новаци ќе добие најмодерен ,најефикасен и најекономичен систем на улично осветлување во регионот согласно договорот за ЈПП.

Инвестираме во енергетската ефикасност и штедливост на системот на улично осветлување со квалитетно зголемување на осветленоста.

Ја подобруваме социјалната и сообраќајна безбедност на граѓаните на општина Новаци .

ЗАШТЕДУВАМЕ а со тоа ги враќаме парите назад кај граѓаните.

Продолжуваме посветено за општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content