Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

КУЗМАНОСКИ ЗЕДЕ УЧЕСТВО НА ПРОЕКТНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ФЕСТИВАЛОТ ВО КАРАЏАСУ

Градоначалникот на општина Новаци, Љубе Кузманоски, во рамките на посетата на Република Турција во општина Караџасу учествуваше на проектните активности што се реализираат во рамките на фестивалот за грнчарство „Црвени раце”.Градоначалникот Кузманоски присуствуваше на натпревар за изработка на најдобрите грниња, дела изработени со ебру метода како и изработка на скулптури.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content