Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“КУД НОВАЦИ” од Новаци на фолклорниот концерт во Годлево, Бугарија

Настап на “КУД НОВАЦИ” од Новаци на фолклорниот концерт во Годлево,општина Разлог во Р.Бугарија.
КУД НОВАЦИ се постојани промотори на фолклорот и традицијата од нашиот крај претставувајќи ја општина Новаци не само на национално туку и на меѓународно ниво.

Благодарност до градоначалникот Љубе Кузманоски и Советот на општина Новаци кои со финансиска поддршка го овозможија учеството на нашето фолклорно друштво во Бугарија.

Благодарност и до организаторите и добрите домаќини со што членовите од КУД НОВАЦИ од Банско понесоа позитивни моменти

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top