Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

КУД Новаци на Меѓународниот фолклорен фестивал во Суто море, Црна Гора

Традицијата, фолклорот, народните песни и ора мора да се негуваат за да не се заборават.

Вечерва им посакав среќен пат на членовите на КУД Новаци кои ќе бидат дел од Меѓународниот фолклорен фестивал кој ќе се одржи во периодот од 18 до 26 јуни во Суто море, Црна Гора.

Верувам дека достојно ќе ја претстават Општина Новаци и ќе бидат нашиот културен амбасадор како многу пати досега.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content