Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИСЧИСТЕНА ДИВАТА ДЕПОНИЈА ВО СЕЛО НОВАЦИ

Со соодветна механизација, Општина Новаци во соработка со ЈКП „ Комунална хигиена“ повторно ја исчисти дивата депонија во село Новаци. На оваа локација со години се фрла отпад од страна на населението и истата во оваа година дена е исчистена неколку пати.

Локалната самоуправа ги повикува сите граѓани да се грижат за животната средина и заедно да придонесеме за чиста Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content