Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Интерен оглас за унапредување на административен службеник

Интерен оглас бр. 01/2019 за унапредување на административен службеник во општина Новаци

ДОПОЛНУВАЊЕ:

Одлука за избор на прво рангиран кандидат по Интерен оглас бр. 01/2019 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top