Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изградба на пешачка патека во с.Долно Агларци

Во завршна фаза се градежните работи за изградба на пешачка патека во с.Долно Агларци во должина од 330м.Ова е само еден од десетиците проекти реализирани во оваа градежна сезона.Ја подобруваме локалната инфраструктура и квалитетот на живот на граѓаните во ова населено место.Долно Агларци ќе продолжи да се развива затоа што имаме план и визија.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content