Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Почитувани,Ве известуваме дека во приватната здравствена установа ПЗУ “Д-р Даскал”-во Новаци во текот на идната недела ќе се врши вакцинација на населението од општина Новаци против COVID -19.Сите заинтересирани жители од општина Новаци да се пријават најкасно до четврток (08.07.2021г) до 15.00ч во просториите на ПЗУ “Д-р Даскал” Новаци или на телефонскиот број 047/282-870 од 07-19ч секој работен ден.За точните термини од идната недела ќе бидете дополнително известени.Со почитГрадоначалник на општина НовациЉубе Кузманоски

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content