Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за доделување на договор за јавна набавка – Улично осветлување

Почитувани, известувањето за доделување на договор за јавна набавка за јавно приватно партнерство за реализација на проект Модернизација на улично осветлување на општина Новаци можете да го најдете ТУКА, додека одлуката на линкот ТУКА.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top