Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Избор на најуспешни во областа на земјоделството за 2019 “

На втората по ред манифестација “Избор на најуспешни во областа на земјоделството за 2019 ” во организација на здружението за земјоделци “Современо Земјоделство”, градоначалникот Љубе Кузманоски го прими Признанието на општина Новаци за значаен придонес во земјоделството .
Преку оваа манифестација му се дава поголема важност на професијата “Земјоделец” ,се поттикнуваат компаниите , стопанствениците и политичарите на поголема посветеност на најбитната гранка во општеството -земјоделството.Општина Новаци како земјоделска општина максимално се посветува на унапредување и развој на земјоделството преку директна и индиректна поддршка на младите земјоделци и жената-земјоделец .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content