Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Денот на шегата прославен во Општина Новаци

Принцези,барбики,спајдермен и што уште не на огромна наша радост, денес продефилираа во Општина Новаци по повод меѓународниот ден на шегата 1 април.

Дечињата од детската градинка Бамби маскирани, среќни и насмеани во духот на денешниот празник на сите ни го разубавија и развеселија денот.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content