Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Денот на руската дипломатија

По повод Денот на руската дипломатија и 117-ет години од смртта на рускиот конзул и дипломат Александар Ростковски ,делегација од општина Новаци положи свежо цвеќе на споменикот “Руски крст” во градскиот парк во Битола.

Ги негуваме традиционалните односи со пријателска Русија.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content