Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Кузманоски на увид на градежни активности

Градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски изврши увид на градежните активности за изработка на настрешница и клупи за седење околу повеќенаменското игралиште во село Новаци.✔️Исто така ќе биде изработена и настрешница во капелата во село Новаци.🔜Наскоро во Новаци ќе започне оградување на простор за дневен престој со детски реквизити на фудбалско игралиште во село Новаци и оградување на детски парк кај 10-ти канал во село Новаци.#Продолжуваме#ЗаУбаваОпштинаНоваци

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content