Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„ Гоцеви денови “ во општина Новаци

Синоќа во дворот на општина Новаци се одржа манифестацијата „Гоцеви денови “. Оваа културна манифестација  ја организираше културно уметничкото друштво од Новаци.

Пред бројната публика беа претставени народни песни, игри и танци карактеристични за овие простори.

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски свечено ја отвори манифестацијата и ја поздрави присутната публика.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top