Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втор конкурс за најдобра фотографија

Почитувани,

Општина Новаци објавува втор конкурс за најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”

КОНКУРС

COMPETITION

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top