Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Вецко Стојчевски новоназначен директор на ООУ „ Славко Лумбарковски“ во Новаци

Денеска во мојот кабинет го примив новоназначениот директор на ООУ „ Славко Лумбарковски“ во Новаци, Вецко Стојчевски.

Му посакав многу успех во работата, голем број на реализирани проекти и одговорно работење.

Вецко Стојчевски е професор по англиски јазик, долгогодишен наставник во училиштето, член на Асоцијацијата на наставници по англиски јазик и книжевност, учесник на многубројни работилници и обуки организирани од БРО, голем љубител на планината и природата.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content