Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ВАСИЛИЧАРИ ПРОДЕФИЛИРАА НИЗ УЛИЦИТЕ НА НОВАЦИ

Тајфата Василичари од горно маало традиционално продефилираа низ улиците на Новаци.Со игра , песна и шеги ги расположија Новачани ,продолжувајќи ја традицијата која ја има ова маало .
Василичарите заигра и пред зградата на Општина Новаци , каде ги пречека градоначалникот Љубе Кузманоски.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content