Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Акција на обележување на повеќе пешачките премини низ општината

 

ЈКП Комунална Хигиена од Новаци започна со акција на обележување на повеќе пешачките премини на места каде има голема фреквенција на пешаци.

Акцијата е со цел поголема безбедност на учесниците во сообраќајот особено пешаците.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top