Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Акција за чистење на одводните атмосферски канали во сите населени места во општина Новаци

Општина Новаци и ЈП “Комунална Хигиена”-Новаци во соработка со АД Водостопанство-подружница Битолско поле, продолжуваат со големата акција за чистење на одводните атмосферски канали во сите населени места во општината.Целта на оваа акција на генерално чистење на атмосферските канали во деловите кои се нефункционални и со вегетација е да се овозможи нормален и функционален тек на атмосферските води и спречување на излевање на истите при евентуални поројни дождови.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content