Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Акција за засадување на дрвца во ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци

Во дворот на ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци извршена беше акција за засадување на дрвца.

Претседателот на советот на Општина Новаци Наумче Смилевски, заедно со директорот на ОУ “Славко Лумбарковски” во Новаци, Илче Соклевски, дел од учениците и вработените и дел од месната заедница од Новаци учествуваа во акцијата за засадување на дрвца.

Ваквите акции нека бидат пример за младите генерации и сите заедно да придонесиме за подобра животна средина

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top