Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Активно се работи низ Општина Новаци

Активно се работи на санација на 3 локации од водоводната мрежа, косење на тревните површини и поставување на корпи за отпадоци во село Живојно и кај манастирот Св Илија, ООУ” Славко Љумбарковски ” и Црква св Спас. Истовремено се работи и на санација на водоводната мрежа во село Бач на три различни локации, изградба на 2 водопоила како и санирање на улица и косење низ улиците и црквата во село Бач.

Направено е и чистење и порамнување на паркинг просторот во манастирот Св. Климент Охридски село Гермијан.

Исчистен е и уреден рекреативниот парк на река Коњарка.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content