Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Администрацијата Чисти

Вработените од општинската администрација од општина Новаци заедно со вработените од ЈКП Комунална Хигиена од Новаци се вклучија во акцијата “Не биди Ѓубре”.
И покрај неповолните временски услови успешно се спроведе планираната акција на чистење.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top