UNICEF за БАМБИ

Центарот за ран детски развој, “БАМБИ” во општина Новаци жителите нагалено го викаат Игротека. Ова е единствената установа за предучилишна возраст во Новаци која UNICEF ја поддржува веќе 8 години.

За да го видете видеото кое UNICEF го снима за центарот за ран детски развој, “БАМБИ”, кликнете тука.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php