Daily Archive: October 14, 2020

Oct 14

Општина Новаци започна со реализација на проектот “Реконструкција на локална улица во с. Новаци”

Општина Новаци започна со реализација на проектот “Реконструкција на локална улица во с. Новаци”. Станува збор за основен проект како дел од комплетно изработената проектна документација која општина Новаци на претходна апликација ја доби од Министерството за финансии во рамки на Проектот – “Подобрување на општинските услуги (МСИП)” финансирана од Светска Банка.

css.php