Daily Archive: October 11, 2020

Oct 11

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД 11. ОКТОМВРИ 

По повод 11. Октомври свежо цвеќе на бистата на Славко Лумбарковски положи Градоначалникот на општина Новаци, Љубе Кузманоски.

css.php