Daily Archive: October 5, 2020

Oct 05

НЕПРЕЧЕНО СЕ ОДВИВА НАСТАВАТА ВО ООУ „СЛАВКО ЛУМБАРКОВСКИ“ – НОВАЦИ

Наставата во ООУ „Славко Лумбарковски“ – Новаци и во подрачните училишта започна да се реализира на 1-ви Октомври и се одвива нормално без никакви проблеми.

css.php