Daily Archive: October 1, 2020

Oct 01

Започна новата учебна година

На првиот училишен ден од новата учебна година, градоначалникот Љубе Кузманоски го посети централното основно училиште Славко Лумбарковски во Новаци каде заедно со директорот и наставниот кадар им посакаа топло добредојде на првачињата.

css.php