Daily Archive: September 14, 2020

Sep 14

ЗА СЕКОЕ ПРВАЧЕ ВО ОПШТИНА НОВАЦИ ПО 5.000 ДЕНАРИ ВО СТАРТОТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Советот на Општина Новаци донесе Одлука за одобрување на финансиски средства во висина од 5.000 денари –бруто износ на родителите на деца запишани во 1-во одделение во централното ООУ “Славко Лумбарковски” во Новаци и подрачните училишта во општина Новаци за учебната 2020/2021 година.

css.php