Daily Archive: September 11, 2020

Sep 11

НАБАВЕНИ ДВЕ ТРАНСПОРТНИ ВОЗИЛА МИНИБУС И КОМБЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Денес во посета на општина Новаци беше министерот за локална самоуправа г-дин Горан Милевски каде заедно со градоначалникот Љубе Кузманоски и директорот на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион г-дин Гого Видимче направија увид во набавките кои се реализирани со средства од Министерството за локална самоуправа преку Бирото за рамномерен регионален развој, Центарот за …

Continue reading »

css.php