Daily Archive: August 19, 2020

Aug 19

ЗАПОЧНА ТАМПОНИРАЊЕТО НА ПОЛСКИТЕ ПАТИШТА ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Во тек е тампонирање на полските патишта на територија на општина Новаци согласно програмата за изградба и одржување на полски патишта за 2020 година.

css.php