«

»

Aug 13

санација на локален пат кој води до с.Зовиќ

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Во тек се градежни работи на санација на локален пат ( премин за суводолица-газилиште) кој води до с.Зовиќ.

Изведувач на градежните работи е ЈКП Комунална Хигиена од Новаци.

#ОпштинаНоваци во служба на граѓаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php