Daily Archive: August 13, 2020

Aug 13

санација на локален пат кој води до с.Зовиќ

Во тек се градежни работи на санација на локален пат ( премин за суводолица-газилиште) кој води до с.Зовиќ. Изведувач на градежните работи е ЈКП Комунална Хигиена од Новаци. #ОпштинаНоваци во служба на граѓаните.

css.php