«

»

Aug 12

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТОАЛЕТИ И НОВА ОГРАДА ВО ЦОУ СЛАВКО ЛУМБАРКОВСКИ

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Пред стартот на новата учебна година во централното основно училиште Славко Лумбарковски во с.Новаци во тек се градежни работи за реконструкција на тоалети во малото училиште како и замена на старата дотраена ограда со нова .

Изведувач на градежните работи е фирмата Зимак Сретен Дооел с.Братиндол а средствата во висина од 512.000 денари се обезбедени од Буџетот на општина Новаци за 2020г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php