Daily Archive: August 12, 2020

Aug 12

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТОАЛЕТИ И НОВА ОГРАДА ВО ЦОУ СЛАВКО ЛУМБАРКОВСКИ

Пред стартот на новата учебна година во централното основно училиште Славко Лумбарковски во с.Новаци во тек се градежни работи за реконструкција на тоалети во малото училиште како и замена на старата дотраена ограда со нова .

css.php