«

»

Jul 08

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!

 

Почитувани земјоделци,

Ве известуваме дека започна пријавувањето на субвенции во земјоделството по Програма за 2020 година.

Пријавувањето и поднесувањето на техничките барања можете да го извршите во канцеларија бр.6 ( I-кат општинска зграда Новаци) која е дисперзирана канцеларија на Подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство-Битола секој работен ден од 08:00-15:00ч .

Крајниот рок на пријавување е 31 Јули 2020 година.

За дополнителни информации обратете се на телефонскиот број 047/237-419

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php