Daily Archive: July 8, 2020

Jul 08

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!

  Почитувани земјоделци, Ве известуваме дека започна пријавувањето на субвенции во земјоделството по Програма за 2020 година. Пријавувањето и поднесувањето на техничките барања можете да го извршите во канцеларија бр.6 ( I-кат општинска зграда Новаци) која е дисперзирана канцеларија на Подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство-Битола секој работен ден од 08:00-15:00ч . …

Continue reading »

css.php