Daily Archive: July 6, 2020

Jul 06

ОБЕЗБЕДЕНИ 25 ИНВЕРТЕР КЛИМИ ЗА ПОДРАЧНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Согласно јавниот повик објавен од Влада на Република Северна Македонија-Генерален секретаријат, по програмата за намалување на аерозагадувањето за 2020 година, за општина Новаци обезбедени се 25 високо квалитетни инвертер клими наменети за подрачните училишта со цел замена на печките на дрва со ефикасен начин на загревање.

css.php