Daily Archive: June 26, 2020

Jun 26

ОПШТИНА НОВАЦИ ЛИДЕР ПО ВРЕДНОСТА НА ЈАВНИ НАБАВКИ ПО ЖИТЕЛ

Според најновите истражувања на Центарот за граѓански комуникации, со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој(УСАИД), општина Новаци е лидер во руралните општини по вредност на јавните набавки по жител.Ако во 2018 година општината потрошила 291 евро на јавни набавки по жител, во 2019година има зголемување на вредноста и тоа 488 …

Continue reading »

css.php