Daily Archive: June 23, 2020

Jun 23

НОВ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ОБЈЕКТ ВО с.ДАЛБЕГОВЦИ

Општина Новаци продолжува со реализација на планираните активности согласно предвидената динамика но и во согласност со препораките за работа во услови на пандемија предизвикана од коронавирус. ✅Реализирано уште едно барање од страна на жителите од с.Далбеговци .

css.php