Daily Archive: June 22, 2020

Jun 22

АКЦИЈАТА ГРАЃАНИТЕ ЗА ОПШТИНАТА И ОПШТИНАТА ЗА ГРАЃАНИТЕ ПРОДОЛЖУВА

Денес, како и минатата недела продолжи координираната акција за чистење и одржување на патните правци низ Општина Новаци кои водат кон Мариовскиот крај.

css.php