Daily Archive: June 21, 2020

Jun 21

КАПИТАЛНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ИНВЕСТИЦИИ ЗА РАЗВОЈ НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани граѓани, За периодот од две и пол години локална власт која Вие граѓаните на општина Новаци ни ја доверивте ќе зборуваме само за успех и реализирани проекти. Вложивме се, сите ресурси максимално ги ангажиравме за да кажеме –Да, ни работиме, ние ја градиме нашата општина која заслужува да биде европска урбана средина со задоволни …

Continue reading »

css.php