Daily Archive: June 18, 2020

Jun 18

ОПШТИНА НОВАЦИ ИНВЕСТИРА ВО ПРЕДУЧИЛИШНОТО И ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Паралелно со инвестициите во инфраструктурата,инвестираме во предучилишното и основното образование, овозможувајќи подобра иднина за нашите најмлади и за целото општество.Вложуваме во иднината на нашите деца за правилен ран детски развој и квалитетен образовен систем.

css.php