Daily Archive: June 16, 2020

Jun 16

АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ ВО ПОВЕЌЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Градиме нова патна инфраструктура во секое населено место и го исполнуваме дадениот збор. Општина Новаци за граѓаните!

css.php