Daily Archive: June 15, 2020

Jun 15

ВЛОЖУВАМЕ ВО ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА ПРАВИЛЕН И КВАЛИТЕТЕН РАЗВОЈ НА ДЕЦАТА ОД ОПШТИНА НОВАЦИ

Децата се нашето најголемо богатство и тие се темел на нашата иднина. Вложуваме во подобрување на условите за правилен и квалитетен развој на децата од општина Новаци .

Jun 15

КООРДИНИРАНА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАПЕШ-СТАРАВИНА ОД СТРАНА НА МЕШТАНИТЕ НА ОКОЛНИТЕ СЕЛА СО ПОМОШ НА ЈКП ОД ОПШТИНА НОВАЦИ

Ова е најдобар пример како граѓаните си ја сакаат Општината, а и таа нив. Откако граѓаните на овие неколку села што ги поврзува овој патен правец 12 години слушаа празни ветувања за изградба на регионалниот пат Рапеш-Старавина, конечно тоа се случи и стана јаве како резултат на правилните политики на локалната власт и силните заложби …

Continue reading »

css.php