Daily Archive: June 14, 2020

Jun 14

АСФАЛТИРАЊЕ НА ЛОКАЛНИ УЛИЦИ ВО С.ЖИВОЈНО

Ниту едно населено место во општина Новаци нема да биде заборавено и запоставено. Се гради насекаде.Се реализираат барањата на граѓаните во секое населено место .

css.php