«

»

Jun 12

Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Реализирано уште едно барање од жителите на с.Гермијан.

⛪️Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски

#ОпштинаНоваци
#ИнфраструктураЗаСите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php