Daily Archive: June 12, 2020

Jun 12

Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски

Реализирано уште едно барање од жителите на с.Гермијан. ⛪️Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски #ОпштинаНоваци #ИнфраструктураЗаСите!

css.php