«

»

Jun 04

Санирани се банкините од локалниот пат Новаци-Рибарци во должина од 2.5 км.

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Санирани се банкините од локалниот пат Новаци-Рибарци во должина од 2.5 км.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php