Daily Archive: June 3, 2020

Jun 03

Продолжуваат инфраструктурните зафати во општина Новаци

Градиме инфраструктура за сите во секое населено место во општина Новаци. ✅Асфалтираме локални улици и патишта во 17 населени места во општина Новаци.

css.php